Gasten in je Gezicht

Gasten in je Gezicht

In hun zinloze zoektocht naar de zin van het leven stellen Gasten in je Gezicht Emiel Martens en Ger Post maandelijks vraagtekens bij een prominente zin(geving) uit de actualiteit. Behoefte aan meer gasten in je gezicht? Kijk dan op ww.gasteninjegezicht.nl Facebook:  /gasteninjegezicht en Twitter: @GasteninjeGez

De zingeving van het moment: verwondering

2 Actualiteiten 26 mei 2014

De eerste zonnige maanden van dit jaar stonden in het teken van kinderlijke verwondering en morele verontwaardiging. De Gasten in je Gezicht leggen uit dat het wat dat betreft allemaal wel een onsje minder mag.

Bescheidenheid

1 Actualiteiten 12 februari 2014

Januari was de maand van de bescheidenheid. De Gasten in je Gezicht zagen vele worstelingen om toch vooral bescheiden over te komen.

De zin van in een lijstje staan

Actualiteiten 13 januari 2014

December was zoals ieder jaar een tijd van jaaroverzichten, uitverkiezingen en lijstjes. Bekende en minder bekende Nederlanders hoopten allemaal in een of ander illuster rijtje te worden opgenomen. En daarmee hun onsterfelijkheid veilig te stellen.

Oprechte emoties

Actualiteiten 10 december 2013

In de zingeving van de maand bespreken de Gasten in je Gezicht de oprechtheid van de laatste maand.

99,99 procent ligt vast

Actualiteiten 12 november 2013

Deze maand is 'het percentage' de grote winnaar van de elke discussie. De empirie wordt verdraaid en op rare momenten ingezet. Samen zijn Emiel Martens en Ger Post "Gasten in je Gezicht".

Vechtsport kalmeert je

3 Actualiteiten 25 september 2013

Maakt het beoefenen van een vechtsport mensen agressief? Emiel Martens en Ger Post relativeren het argument van catharsis in het publieke debat over vechtsporten.