On the road

Robin Alysha Clemens - On The Road 1

Robin Alysha Clemens - On The Road 2

Robin Alysha Clemens - On The Road 3

Robin Alysha Clemens - On The Road 4

Robin Alysha Clemens - On The Road 5

"I wasn't scared; I was just somebody else, some stranger, and my whole life was a haunted life, the life of a ghost. I was halfway across America, at the dividing line between the east of my youth and the west of my future"
- Jack Kerouac

On The Road is een collectie van foto's en geschreven notities die ik heb gemaakt en verzameld tijdens mijn reis door Amerika afgelopen zomer. Door geen geld uit te geven aan slaapplaatsen heb ik de hele zomer bij compleet verschillende mensen thuis doorgebracht. Studenten in Seattle, clubkids in San Francisco, een familie in Olympia, jonge aspirerende filmmakers in LA, LSD hippies in Portland, anarchistische veganisten in Vancouver, diehard bankiers in New York en andere reizigers die ik op mijn weg tegen kwam hebben mij voor een hele korte tijd bij hun leven betrokken. Deze serie is een verzameling van al die mensen, momenten en plekken die ik in die maanden ben tegengekomen.

Gerelateerde artikelen
Reacties
Nog geen reacties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naar boven