Aan Tafel!

aantafel13

aantafel14

aantafel21

aantafel27

aantafel36

Etenstijd. Het moment van de dag waarop je samenkomt en bespreekt wat er die dag allemaal is gebeurd. Wat als er niemand meer om je heen is waarmee je dit moment kunt delen? Via de vrijwilligersorganisatie Buddy Netwerk ben ik bij zes verschillende ouderen thuis geweest die het grootste deel van hun tijd alleen zijn. Door samen hun lievelingsmaaltijd te koken en te eten ontstond er een persoonlijke en intieme sfeer. Op kerstavond heb ik de ouderen bij elkaar gebracht om de kerst niet alleen te hoeven vieren en om misschien blijvende contacten te maken, dit was een bijzonder experiment maar dat heb ik uiteindelijk niet in mijn project gebruikt. Door het analoog vastleggen van de sfeer die ontstond op de avonden laat ik de kijker de situatie ervaren zoals ik dat deed.

aantafel8

Gerelateerde artikelen
Reacties
Nog geen reacties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naar boven