Groenlicht

Tobias Asser - Foto 1

foto 1

Tobias Asser - Foto 55 foto 55

 

Mijn werk is eigenlijk het beste samen te vatten als één totale impressie van mijzelf. Alles wat ik maak en doe heeft te maken met mij.

Zo is bijvoorbeeld foto 1 een foto van Spinvis. Deze heb ik alleen gefotografeerd omdat ik een foto van hem wilde hebben. Het ging mij hierbij niet om de kwaliteit van de foto, maar om mijn eigen ervaring om hem op de foto te zetten. Deze foto is er één uit vier polaroids, waaronder alleen zijn hoofd, zijn voeten en zijn jas zichtbaar zijn. Spinvis keek er raar van op, maar hij vond het eigenlijk ook wel boeiend, zei hij.

Foto 55 beeldt een schaduw van een pop af die ik uit verzamelde dingen, het meeste gevonden op straat, in elkaar heb gezet.

Gerelateerde artikelen
Reacties
Nog geen reacties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naar boven