Road to Riches

limousine binnenkant

paris hilton sticker

mcclaren showroom

paris hilton tycho bank

choco euroRoad to Riches

Hoe ziet het verlangen om ergens bij te horen eruit? Het is een mentale transitie, een verandering van de situatie waar ze nu in zitten.

Een aspect uit de hedendaagse hiphop cultuur fascineert mij: de ambitie om rijk te worden, de hustler’s ambition. Dit gedachtegoed zie je maar al te vaak terug in hun rapclips die vaak miljoenen keren worden bekeken en mensen ervan overtuigen dat je pas echt succes hebt, wanneer je rijk bent.

Mijn werk gaat over de mythe en perceptie rondom luxe en rijkdom. De aantrekkingskracht van rijkdom en de twijfel over de zin van het najagen hiervan. Tevens probeer ik de geloofwaardigheid van dit gefragmenteerde beeld op luxe en rijkdom in twijfel te trekken door er zelf aan mee te doen.

 

Schermafbeelding 2014-01-09 om 09.14.42

deFusie maakte in samenwerking met de Koninklijke Academie van de Beeldende Kunsten in Den Haag een selectie van 4 fotografen van de expositie Transition. 4 maanden lang hebben 40 opkomende fotografen zich gebogen over het thema ‘Transitie’ en wat het betekent in de maatschappij van vandaag. Zij het identiteit of religie, technologie of natuur – deze fotografen duiken in hun onderwerp om hun verhaal te definiëren, vorm te geven en te presenteren.

Gerelateerde artikelen
Reacties
Nog geen reacties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naar boven