Riders to the Sea

Candice by Dennis Swiatkowski

Photography by Dennis Swiatkowski

Photography by Dennis Swiatkowski

Meije Vivier by Dennis Swiatkowski

Photography by Dennis Swiatkowski

Azuli by Dennis Swiatkowski

Ik fotografeer en maak video's sinds 3 jaar (autodidact). Mijn fotografie en videografie is vaak het resultaat van een verzameling van inspiratie die ik uit (audio)visueel werk uit het verleden haal. Ik ben erg gecharmeerd van jaren 70 en 80 cult films, architectuur, design en schoonheid. Er schijnt dan ook vaak een element van door in mijn eigen werk. Verder heb ik een zwak voor de sterrenhemel en warmere oorden, in de nabije toekomst hoop ik hier nog meer mee te kunnen doen. Series die ik als persoonlijk werk maak hebben vaak een filmische benadering, waarin ik het liefste enkel rekening houd met sfeer en de mooiheid van het beeld. Mijn videowerk is meer commercieel en praktisch, maar ik probeer ook hier nu iets meer mijn eigen draai aan te geven en de elementen die ik zo dierbaar heb erin te verwerken.

Foto 1: "Candice" Candice gefotografeerd in Kaapstad.

Foto 2: "Stars of Namakwa" Deze foto van de sterrenhemel is geschoten tijdens een overnachting in Sutherland, Namakwa, in de buurt van het Observatorium SALT. Wat je ziet is uniek, omdat een gedeelte niet zichtbaar is voor mensen die in de noordelijke hemisphere wonen.

Foto 3: "As if I were a young Hemingway" Gebergte van de Western Cape gefotografeerd vanuit de lucht. Analoog geschoten op zwart wit film wat het een vintage National Geographic gevoel geeft.

Foto 4: "Meije" Meije gefotografeerd in Kaapstad.

Foto 5: "Lush greens of the Cape" Stukje natuur in de Western Cape.

Foto 6: "Azuli" Azuli gefotografeerd in Kaapstad

Alle foto's behalve en de sterrenhemel zijn analoog geschoten.

Gerelateerde artikelen
Reacties
Nog geen reacties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naar boven