Rainy Melbourne

4

1

2

5

6

In Melbourne regent het regelmatig. Je gaat in Melbourne de deur niet uit zonder een paraplu in je tas te stoppen, want het kan altijd opeens even gaan regenen. Ik geniet van deze dagen, ze maken me creatief. Waar iedereen rondrent, word ik rustig. Rondlopend over de straten van Melbourne zag ik leven in de voor mij fascinerende plassen. Waarom niet deze zogenoemde grijze dagen in een wat positiever daglicht brengen?

Het project van 'Rainy Melbourne' laat de mooie gebouwen die de stad rijk is zien in de reflectie van een plas. Half liggend in het water vragen voorbijgangers wat je in godsnaam aan het doen bent. Trams en fietsers toeteren er op los en ook het stoplicht vergeet je af en toe. Je leeft in een andere visie van de wereld.

 

Gerelateerde artikelen
Reacties
1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naar boven