Guus Dietvorst

Guus Dietvorst

Guus Dietvorst is freelance-journalist, was ingebed in Afghanistan en hij tekent. www.guusdietvorst.nl

Maarten

Het Beeld 12 december 2013

Deze tekening heet Maarten. Maarten is manisch.

CCC

Het Beeld 13 juni 2013

Guus Dietvorst gelooft niet vaak in complottheorieën. Guus Dietvorst gelooft wel in zichzelf en complotten tegen hemzelf. Die complotten worden vaak door Guus Dietvorst zelf bedacht, uitgevoerd en verijdeld. Dat laatste is maar goed ook, want Guus Dietvorst is een bijzonder uitstekende en keiharde complotbedenker. Hij gelooft in zichzelf.

papapapapapa

Het Beeld 28 februari 2013

papapapapapap Benedictus XVI is een van de beste pausen die Guus Dietvorst heeft gekend. Guus Dietvorst komt uit 1984. De ouders van Guus Dietvorst zijn ex-katholiek, maar dat is niet erg. Guus Dietvorst zelf is niets, wat geloof betreft. Dat heeft Guus Dietvorst er niet van weerhouden een weergaloos portret van paus Benedictus XVI te […]

Nobel

Het Beeld 13 december 2012

    Guus Dietvorst is een mens, ook maar een mens. Hij houdt van Microsoft Paint. Middels dit computertekenprogramma maakt hij dingen die hartverscheurend en kleurrijk zijn. Guus Dietvorst is trots op zijn Nobelprijs voor de Vrede. Hij is een Europeaan. Alfred Nobel was ook een mens. Volgens sommigen heeft hij dynamiet uitgevonden. Hij heeft daar geen […]

Straks is het aan de Afghanen...

Internationaal, Politiek 31 oktober 2012

Guus Dietvorst is freelance journalist en was een tijd lang ingebed in Afghanistan. Hij blikt met de kennis van nu vooruit op het vertrek van ISAF in 2014.

MHFG

Het Beeld 8 februari 2012

   

VDV

Het Beeld 23 december 2011

Guus Dietvorst is freelance journalist en houdt van Microsoft Paint. Middels dit programma maakt hij tekeningen die hartverscheurend en kleurrijk zijn. Hij publiceert deze op zijn site http://www.guusdietvorst.nl/ en zo nu en dan selecteert hij er één voor deFusie.

()()()(

1 Het Beeld 18 november 2011