Wikimedia commons

De zomer van deFusie

Wij willen iedereen die afgelopen seizoen heeft bijgedragen met artikelen, optredens en kunstwerken uit de grond van ons hart bedanken.

Dit academisch jaar kunnen we terugkijken op zes uitverkochte afleveringen van onze filosofische talkshow de Idee - het was een voorrecht en een avontuur om onze auteurs nu eens live hun verhaal te laten doen. Daarnaast hebben we een eigen boekenrubriek gelanceerd, De Letter: zonder ballen, sterren of zelfs maar recent verschenen boeken. En natuurlijk een vrachtlading vol fantastische opiniestukken en prachtige kunstwerken.

We zijn trots en vereerd dat jullie lezers ons al drie jaar weten te vinden en ons blijven volgen.

De komende paar weken zijn we even weg, maar! We komen snel bij u terug met een geheel verzorgd, all inclusive zomerprogramma. We beginnen met de interessante inzendingen voor de scriptieprijs die we dit voorjaar organiseerden met De Groene Amsterdammer en Hard//Hoofd.

Daarna zullen we met man en macht de komkommertijd uit uw leven proberen te verdrijven met ’De Zomer van het Onbesprokene’. Met scherpe longreads snijden we onderwerpen aan waarvan u nooit of zelden hoort: verborgen schandalen, sluimerend onrecht en het aanstaande einde van de aardbol zoals u ’m kent.

Blijf ons volgen, op de camping, aan het zwembad, tijdens de fietsvakantie of op die onbewaakte momenten bij een groot kantoor waar ze een zomerkracht nodig hadden. Wil je voor ons schrijven? Blijf ons dan bestoken met slimme ideeën en prachtige teksten!

Namens de redactie een zalige zomer gewenst!

Gerelateerde artikelen
Reacties
Nog geen reacties.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naar boven