Peace Love Unity and Respect

01_GLK_700

1 Dit is een portret van The Gaslamp killer in olieverf op Canvas

02_Instax_700

2 Dit is een tekening van mijn Fujifilm Instax 8

03_Photo_7003 Dit is een Instaxt 8 foto van het portret van The Gaslampkiller in Olieverf op Canvas

04_Photo_in_Photo_7004 Dit is een Instax 8 foto van een Instax 8 foto van The Gaslampkiller in Olieverf op Canvas

05_Mini_expo_700

5 Dit is een Tekening van de serie Peace Love Unity and Respect als Expositie.

 

Samen met Afra Engel ben ik bezig met een film project over “het verplicht naar je zin hebben”. Een van de sub-onderwerpen binnen het project is het adoreren van mensen. Waarom zijn er mensen die wij adoreren? Om het onderwerp beter te begrijpen ben ik opzoek gegaan naar wie ik adoreer. Op dit moment is dat The Gaslamp Killer. Zijn muziek echoot door mijn computer elke dag door mijn atelier. Ik vind het fascinerend dat zijn werk/visie Peace Love Unity and Respect uit Los Angeles terecht komt bij mij, een jongen uit Rotterdam. Iets in de richting van adoratie en de eenzijdige communicatie tussen The Gaslamp Killer en mij vind ik heel interessant. Maar wat ik daar precies mee moet weet ik niet. Dan is voor mij de meest logische stap om te beginnen met tekenen. De serie is een visueel onderzoek naar het adoreren van mensen.

 

Gerelateerde artikelen
Reacties
Nog geen reacties.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naar boven