Gevonden: Kunstredacteurs

Thomas&Ylja_Final

Het Beeld gaat verder. Kunstredacteur Julia Rijssenbeek deelde de afgelopen jaren iedere week nieuwe opkomende beeldmakers uit alle kunstdisciplines met de lezers van deFusie. Deze week neemt zij afscheid. Thomas van Huut en Ylja Band nemen het stokje van haar over. Zij zullen hun krachten bundelen om ook de komende tijd weer iedere week een opkomende kunstenaar in de schijnwerpers te zetten.

Thomas (1989) rondt op dit moment zijn master filosofie af aan de Universiteit van Amsterdam. Hiervoor studeerde hij aan de School voor Journalistiek in Utrecht. Hij schrijft voor verschillende media over kunst en cultuur.

Ylja (1991) is onlangs afgestudeerd aan Design Academy Eindhoven. Als een van de coördinatoren van de Young Art Crowd (YAC), de jongste generatie Vrienden van het Van Abbemuseum, voorziet ze jong Eindhoven (en omstreken) maandelijks in hun behoefte aan kunst en cultuur.

“We willen niet alleen luisteren naar de liefhebber, maar ook de stem van de maker kracht bijzetten. Met de rubriek het Beeld willen wij samen met nieuwe talenten bijdragen aan de verspreiding van de grootste ideeënwereld die de kunst in zich kan dragen.”

Thomas en Ylja hebben een overvloedige hoeveelheid creatieven om zich heen verzameld, waaruit zij jullie wekelijks van verse vangsten zullen voorzien. Suggesties voor spannende beeldmakers blijven natuurlijk altijd welkom op redactie@defusie.net.

Gerelateerde artikelen
Reacties
Nog geen reacties.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naar boven