Cirque Karbonkel

Sam Andrea - Cirque Karbonkel

Cirque Karbonkel

Cirque Karbonkel is een portret van ome Jef Andrea. Hij had een poosje een rattencircus, waarbij hij daadwerkelijk ratten door brandende hoepels liet springen.

De thematiek van mijn werk is altijd duister geweest, de schoonheid van de nacht, de zonde, de lelijke kanten van de wereld najagend. Ik wil er ook een beetje de grap van in kunnen zien, alleen depressie is geen rock 'n' roll, en daar hou ik toch het meest van. Rock 'n' roll. Ik speel dan ook in the Local Spastics, een punkrock'n'roll band waar ik regelmatig mee optreed. We duiken 1 april weer de studio in.

Gerelateerde artikelen
Reacties
Nog geen reacties.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naar boven