Flickr / Ščuglík

Nieuw seizoen deFusie

Het is september 2012. Het zomerreces is ook voor deFusie voorbij, en dat met twee verkiezingen voor de boeg, een voortdurende economische crisis, en gebouwen die maar niet in willen storten. Een overvloed aan inspiratie, ergernissen en meningen (dus), en meer dan genoeg frisse jonge geesten die hun licht hier over kunnen laten schijnen. We kijken uit naar een jaar vol prachtige stukken die wij als platform voor jonge opiniemakers de wereld in mogen sturen.

Trots zijn wij dat we per heden een nieuwe redactie hebben. Julia Rijssenbeek en Ko van ’t Hek blijven onderdeel van de redactie, en we verwelkomen Anna-Luna Post en Sicco de Knecht als nieuwe redactieleden van deFusie. De nieuwe hoofdredacteur van deFusie is nu Thomas Muntz.

Anna-Luna is student Geschiedenis. Sicco is promovendus Neurowetenschappen  aan de Universiteit van Amsterdam. Thomas doet op dit moment vooral de masterclass onderzoeksjournalistiek van De Groene Amsterdammer. Welkom Anna-Luna, Sicco en Thomas!

Dit betekent dat we Laurens Peters bedanken voor zijn diensten het afgelopen jaar bij deFusie. Dit betekent ook dat de twee oprichters van deFusie, Karsten Meijer en Jordy de Meij, niet langer deel uitmaken van de redactie. Via deze weg wil de nieuwe redactie Karsten en Jordy bedanken voor het bedenken en vormgeven van deFusie. Wij vinden het een eer om dit geesteskind verder op te voeden en groot te brengen (en te maken).

Kortom: een frisse blik naar voren. Wij hebben zin in dit nieuwe jaar vol gefundeerde meningen, opinie met kennis van zaken en neologismen. deFusie is ophanden!

Hartelijks,

De Redactie

Thomas Muntz
Ko van ’t Hek
Sicco de Knecht
Anna-Luna Post
Julia Rijssenbeek

Gerelateerde artikelen
Reacties
Nog geen reacties.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naar boven