The Past is a strange place

1

2

3

4

5

6

”The Past is a strange place” is een ongoing serie die ik in 2010 startte. Ik heb altijd m’n grote tas met camera bij me en haal die er soms uit als ik iets zie dat ik wil fotograferen. Inmiddels is dit een archief van 220 beelden.

Als beeldend kunstenaar werk ik met fotografie en heb ik in kort tijd veel werken geproduceerd. Ik vind het aandoenlijk dat we fotografie inzetten om onze onmacht naar tijd uit te drukken. In mijn werk belicht ik gebeurtenissen uit mijn directe omgeving en onderzoek ik de waarde van gefotografeerde onderwerpen (en daarmee fotografie zelf).

Tot vorige zondag was het werk van Maurice was naast dat van andere talentvolle, jonge fotografen te zien op Unseen in Amsterdam.

7

Gerelateerde artikelen
Reacties
Nog geen reacties.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naar boven